Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:30 - 16:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě TEXEVO s.r.o., se sídlem Poličská 342, 53901 Hlinsko, IČ 25953699, zapsaná v OR u Krajského soudu v Hradci Králové., oddíl C., vložka 17378 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Recenze Brandit M65 Giant, bunda s odepínací vložkou
29.08.2019
Recenze Brandit M65 Giant, bunda s odepínací vložkou
Recenze bundy M65 Giant od značky Brandit bude jistě pro mnohé zajímavá. Uvidíte spousty fotek s popisy jak vše funguje i vypadá. Tato osvědčená bunda... číst celé
Brandit oblečení - obecné informace o značce
01.07.2019
Brandit oblečení - obecné informace o značce
První článek o značce oblečení Brandit je obecný a popisuje cíle a hodnoty této německé firmy, která staví svůj úspěch na výrobě oblečení, které je po... číst celé
Světová rock móda MADE IN SPAIN - značka NEW ROCK
11.02.2019
Světová rock móda MADE IN SPAIN - značka NEW ROCK
Produkty prvotřídní kvality NEW ROCK jsou vyráběny ve Španělsku. Firma má letitou tradici a výrobky od NEW ROCK jsou synonymem pro originální design, ... číst celé
Rocková merch trička, mikiny z oficiální distribuce
10.02.2019
Rocková merch trička, mikiny z oficiální distribuce
Trička a mikiny Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, AC/DC, Motörhead, Queen, Kiss, Slipknot, Slayer a další. Můžete podpořit svou oblíbenou kapelu a... číst celé
Chci zasílat akční nabídky, novinky a slevy
Nezmeškej slevy, akční nabídky a novinky a buď mezi prvními, kdo se o nich dozví (max. 1 týdně)
Selma-steel.cz

Kamenné prodejny

Velkoobchod

Objednávky a dotazy
Po - Pá 8:30 - 16:30
Selma-steel.cz - Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.