Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:30 - 16:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.selma-steel.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.selma-steel.cz
  1. Společnost TEXEVO s.r.o., se sídlem Poličská 342, 53901 Hlinsko, IČ 25953699, zapsaná v OR u Krajského soudu v Hradci Králové., oddíl C., vložka 17378. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Miroslavou Votavovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese office@texevo.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.selma-steel.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
    • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

    Novinky z našeho blogu

    Recenze Brandit M65 Giant, bunda s odepínací vložkou
    29.08.2019
    Recenze Brandit M65 Giant, bunda s odepínací vložkou
    Recenze bundy M65 Giant od značky Brandit bude jistě pro mnohé zajímavá. Uvidíte spousty fotek s popisy jak vše funguje i vypadá. Tato osvědčená bunda... číst celé
    Brandit oblečení - obecné informace o značce
    01.07.2019
    Brandit oblečení - obecné informace o značce
    První článek o značce oblečení Brandit je obecný a popisuje cíle a hodnoty této německé firmy, která staví svůj úspěch na výrobě oblečení, které je po... číst celé
    Světová rock móda MADE IN SPAIN - značka NEW ROCK
    11.02.2019
    Světová rock móda MADE IN SPAIN - značka NEW ROCK
    Produkty prvotřídní kvality NEW ROCK jsou vyráběny ve Španělsku. Firma má letitou tradici a výrobky od NEW ROCK jsou synonymem pro originální design, ... číst celé
    Rocková merch trička, mikiny z oficiální distribuce
    10.02.2019
    Rocková merch trička, mikiny z oficiální distribuce
    Trička a mikiny Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, AC/DC, Motörhead, Queen, Kiss, Slipknot, Slayer a další. Můžete podpořit svou oblíbenou kapelu a... číst celé
    Chci zasílat akční nabídky, novinky a slevy
    Nezmeškej slevy, akční nabídky a novinky a buď mezi prvními, kdo se o nich dozví (max. 1 týdně)
    Selma-steel.cz

    Kamenné prodejny

    Velkoobchod

    Objednávky a dotazy
    Po - Pá 8:30 - 16:30
    Selma-steel.cz - Všechna práva vyhrazena.
     
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.