Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Kontakty

TEXEVO s.r.o.
Poličská 342
539 01 Hlinsko
tel: +420 469 311 171
office@texevo.cz

Akční nabídka

naše cena 999,0 Kč (38,9 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 750,0 Kč (68,2 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 899,0 Kč (74,0 EUR)
skladem - ihned expedujeme

Nejprodávanější

naše cena 999,0 Kč (38,9 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 899,0 Kč (74,0 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 490,0 Kč (58,0 EUR)
skladem - ihned expedujeme

Novinky

arr3Merch kapel!!! Nově v nabídce!!!Již se k nám veze obrovská nabídka originálního merch zboží z Anglie - RockOFF distribuce. Jako... arr3STEEL SE ZATEPLENÍM SKLADEMOpět se blíží zimní období, a tak jsme doplnili obuv Steel se zateplením. Sortiment jsme rozšírili o... arr3Doručení do Vánoc - rok 2018Doručení do Vánoc platí pro zboží, které je skladem a objednávka bude odeslána do 19.12.2018 do 8:00... arr3Regenerační krémy!!! Nově skladem.Dnes jsme do naší nabídky přidali ochranné a regenerační krémy, díky kterým zvýšíte životnost Vašich...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. TEXEVO s.r.o., se sídlem Poličská 342, 53901 Hlinsko, IČ 25953699, zapsaná v OR u Krajského soudu v Hradci Králové., oddíl C., vložka 17378 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu office@texevo.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů