Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Kontakty

TEXEVO s.r.o.
Poličská 342
539 01 Hlinsko
tel: +420 469 311 171
office@texevo.cz

Akční nabídka

naše cena 1 399,0 Kč (54,4 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 199,0 Kč (46,6 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 099,0 Kč (42,8 EUR)
skladem - ihned expedujeme

Nejprodávanější

naše cena 1 799,0 Kč (70,0 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 750,0 Kč (68,1 EUR)
skladem - ihned expedujeme
naše cena 1 699,0 Kč (66,1 EUR)
skladem - ihned expedujeme

Novinky

arr3Merch kapel!!! Nově v nabídce!!!Již se k nám veze obrovská nabídka originálního merch zboží z Anglie - RockOFF distribuce. Jako... arr3Doručení do Vánoc - rok 2017Doručení do Vánoc platí pro zboží, které je skladem a objednávka bude odeslána 20.12.2017 do 8:00... arr3Regenerační krémy!!! Nově skladem.Dnes jsme do naší nabídky přidali ochranné a regenerační krémy, díky kterým zvýšíte životnost Vašich... arr3Nové vzory STEEL sklademNově jsme rozšířili a doplnili sortiment velikostí, ale i vzorů. Nové vzory STEEL 3 dírkové černé a... arr3STEEL SE ZATEPLENÍM SKLADEMOpět se blíží zimní období, a tak jsme doplnili obuv Steel se zateplením. Sortiment jsme rozšírili o... arr3Doplňkový sortimentJako první jsme do našeho doplňkového sortimentu zařadili stélky do bot. Budou následovat tkaničky a...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas TEXEVO s.r.o., se sídlem Poličská 342, 53901 Hlinsko, IČ 25953699, zapsaná v OR u Krajského soudu v Hradci Králové., oddíl C., vložka 17378. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů